Verloskundigen in Amsterdam Centrum

Witsenkade Verloskundigen Amsterdam
Hoogwaardige persoonlijke zorg betekent dat we jullie op een goede en veilige manier begeleiden. Het betekent ook dat we jullie helpen te begrijpen wat er tijdens je zwangerschap gebeurt, zodat je de beste keuzes kan maken én het meest kan genieten van deze bijzondere periode. Daarom nemen we bijvoorbeeld tijdens het spreekuur veel tijd om jullie precies uit te leggen hoe het met de ontwikkeling van je baby gaat, wat je tijdens de zwangerschap en met de bevalling kan verwachten, en natuurlijk om julle vragen zo duidelijk mogelijk te beantwoorden. Lees meer..

Geboorte in Praktijk
​​Bij Geboorte in Praktijk voorzien wij alle vruchtbare vrouwen en gezinnen in Amsterdam van persoonlijke aandacht. We hebben per verloskundige bewust minder zwangeren onder zorg. Dit geeft ons meer tijd dan de meeste andere Amsterdamse verloskundigenpraktijken. In kleine teams van maximaal 3 verloskundigen is er de tijd en de continuïteit om te luisteren naar vrouwen en de zorg aan te passen op hun behoeften. We ondersteunen vrouwen en hun omgeving met kennis en kunde om de voor hen goede keuzes te maken. We zijn laagdrempelig bereikbaar, doen onbevooroordeeld ons werk en staan voor persoonlijke aandacht, openheid en oprechtheid. Lees meer..

Vroedvrouwenpraktijk van der Hoopstraat
​Je bent zwanger! Gefeliciteerd. Waarschijnlijk heb je veel vragen over wat er allemaal gaat gebeuren de komende maanden en ben je nieuwsgierig naar hoe je zwangerschap zal verlopen. Lees meer..