Verloskundige in Assen

Welkom bij Aiber verloskundigen Assen

Voor verloskundige zorg die bij je past

Bij ons vind je:

 • Alle verloskundige zorg in ons eigen praktijkpand: zwangerschapsbegeleiding, bloedafname en echografie op een vaste plek
 • Gespecialiseerd in echografie: gratis vroege echo bij inschrijving, termijnecho, 20 weken echo, liggingsecho
 • Elke week avondspreekuur, echospreekuur in de avonduren en spreekuur in Kloosterveen
 • Snelle hulp bij spoed gegarandeerd door een kleinschalig werkgebied
 • Twee hechte teams van elk drie verloskundigen; je krijgt persoonlijke zorg van een van deze twee teams

  sepiamuur-4804[1]Team A
  sepiamuur-4809[1]Team B

Kom om de zwangerschap goed te beginnen naar de vroege voorlichtingsavond. Daar krijg je alle informatie over gezond zwanger zijn. Iedereen die zwanger wil worden of net is mag zich aanmelden.
Ook is er een late voorlichtingsavond ter voorbereiding op je bevalling. Beide avonden zijn kosteloos te bezoeken. Bovendien is er voor iedereen gratis toegankelijk leefstijlspreekuur en (borst)voedingsspreekuur op de praktijk.
Naast spreekuur op de hoofdlocatie van maandag tot en met donderdag hebben we elke week spreekuur in de kloosterveste in Kloosterveen.

Op onze site vind je alle informatie over onze praktijk en informatie over zwangerschap,bevallen en de kraamtijd. Mocht je bij de gynaecoloog onder controle zijn, dan kun je je alvast aanmelden voor de begeleiding van je kraambed.

Ons werkgebied is Assen, Loon, Witten, Rolde, Zeijen, Vries en Bovensmilde. Mocht je hier buiten wonen en wil je graag bij ons onder controle, bel dan naar de praktijk om even met ons te overleggen.
Aanmelden kan telefonisch of direct via de aanmeldknop boven aan deze pagina. Heb je nog vragen, bel ons dan gerust op het vaste nummer op de spreekuurdagen en -tijden. Deze vind je onder aan deze pagina.
Bij vragen die niet kunnen wachten of bij een spoedgeval bel je:

 • Team A: 06-51328723
 • Team B: 06-29524059