Verloskundige in Amsterdam Nieuw-West

De Amsterdamse Geboortepraktijk
​Elke zwangerschap en geboorte is een bijzondere en unieke ervaring. De Amsterdamse Geboortepraktijk gelooft in geboortezorg die aansluit bij jullie persoonlijke behoeften. Vanaf de eerste weken streven wij naar een goed en veilig verloop van jouw zwangerschap en bevalling door samen te kijken naar jullie wensen. Lees meer..

Verloskundigen de Baarsjes & Bos en Lommer
Een persoonlijke benadering en het opbouwen van een vertrouwensband vinden wij belangrijke aspecten van de verloskundige zorg. Jij, als zwangere, staat centraal. Dit betekent voor ons onder andere dat we de praktijk bewust klein houden, zodat we voldoende tijd hebben voor individuele begeleiding en tegemoet kunnen komen aan ieders wensen. Lees meer..

Vroedvrouwenpraktijk Veilige Geboorte
​Op de Jan Evertsenstraat zit de vroedvrouwenpraktijk Veilige geboorte. Onze vroedvrouwen begeleiden je bij je zwangerschap en bevalling. Dat kan thuis of in het ziekenhuis, met of zonder pijnbegeleiding. We werken uiteraard binnen de grenzen van wat er medisch mogelijk is of moet, maar we luisteren goed naar wat jij wilt. Lees meer..​​